Missie

Uw bedrijf of organisatie in het MKB nog succesvoller te maken, door uw marketing te coördineren en (verder) te professionaliseren.

foto van Danielle Landman-Oldemaat

 

Dat is waar ik voor sta. Hierdoor kunt u zich bezighouden met de kernactiviteiten van uw bedrijf of organisatie en weet dat uw marketingactiviteiten vakkundig en structureel worden uitgevoerd. Met mijn 20 jaar ervaring in de marketing ben ik allround en kan ik u optimaal ondersteunen.

Doelgericht

Samen bepalen we de juiste doelstelling en werken we gericht naar het gestelde doel, bijvoorbeeld om meer naamsbekendheid te krijgen, meer klanten te werven of om meer aandacht aan uw bestaande klanten te geven voor een optimale klantenbinding: met de juiste strategie en positionering voor het meest optimale resultaat.

Werkwijze

Mijn manier van werken kenmerkt zich door verbinden. Ik geloof in de kracht van samenwerken: met u, uw medewerkers en uw klanten. Door verder te kijken en de verschillende belangen te zien, krijg ik medewerkers mee in een professionaliseringsslag. Dit doe ik op een open, transparante en resultaatgerichte manier. Hierdoor creëer ik een vliegwiel.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?